Black Hat Seo – 1η σελίδα στην Google σε λίγες μέρες

 

Black Hat Seo


Black Hat Seo ή αλλιώς: Λάθος τρόπος προώθησης ιστοσελίδας  

Πολλοί συνεργάτες μας, όταν ξεκινάμε την προώθηση της ιστοσελίδας τους, μας ρωτάνε πότε θα εμφανιστεί το site τους στην Google.  

Υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί η ιστοσελίδα, σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, εφόσον κάνουμε κάτι το οποίο ΔΕΝ είναι σύμφωνο με τους κανόνες της Google.  

Υπάρχουν βεβαίως αρκετοί freelancer οι οποίοι το κάνουν αυτό αλλά με ένα σημαντικό τίμημα.  Εμείς,  ΔΕΝ κάνουμε Black Hat Seo!!!     

Το Black Hat Seo, έχει σαν σκοπό να «ξεγελάσει» τις αράχνες τις Google, με αθέμιτους τρόπους και να εμφανίσει το οποιοδήποτε site, στην 1η σελίδα της Google, γρήγορα.  

Για να γίνει αυτό όμως, παραβαίνονται σημαντικοί κανόνες της Google και όταν ανιχνευθούν οι «παρανομίες» τότε το penalty της Google είναι καταστροφικό για το site αλλά και για την εταιρεία ή τον freelancer που έχει αναλάβει το Black Hat Seo.  

Όταν τα spiders της Google, ανιχνεύσουν τις λάθος τακτικές που χρησιμοποιούνται στο site για την προώθησή του, τότε το «ρίχνουν» σε πολύ χαμηλές θέσεις στην κατάταξη αποτελεσμάτων της Google.

 Όμως το penalty, δεν τελειώνει εδώ. Στην συνέχεια όταν ένα site έχει υποστεί την ποινή της Google (συνήθως είναι από 6 μήνες – 1 χρόνο) θα πρέπει όταν αναλάβει μία εταιρεία να το «συνετίσει» θα πρέπει να το αποβάλλει από την blacklist που έχει μπει. 

Αυτή είναι μία αρκετά χρονοβόρα και πολυέξοδη εργασία και το κόστος το αναλαμβάνει ο ιδιοκτήτης του site. 

Θα πρέπει όμως να δαπανήσει τα έξοδα που χρειάζονται ώστε το site του, να γίνει ξανά υγιές και να μπορέσει, με σωστό Seo, να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις της Google.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια